VELKOMMEN TIL STORE BERGAN FOTBALL!

Team Treningssenter inn som hovedsponsor i Store Bergan Fotball!

Vi er henrykte av å ha fått med oss Team Treningssenter på laget!

Vi er veldig glade for å presentere vår nabo og byens beste treningssenter, Team Treningssenter som ny hovedsponsor i Store Bergan Fotball! På bildet ser vi klubbens styremedlem og A-lagets oppmann, Geir Gjermundsen, sammen med Line Thorkildsen, daglig leder for Team Treninssenter etter signeringen av avtalen.

Avtalen gir også vårt unge A-lag, muligheten til å komme i enda bedre fysisk form fremover, hvor våre A-lags spillere får trene felles under kyndig veiledning av Teams dyktige instruktører. Dette vil sørge for at våre spillere vil være i den beste form fysisk for å ta nivået i årets 4 divisjon. Teams logo vil pryde seniorspillernes utstyr og drakter, sammen med våre generalsponsorer i sesongen som kommer.

Vi ser frem til et godt samarbeid med Team Treninssenter med fokus på å utvikle og gjøre hverandre enda bedre i tiden fremover og oppfordrer alle klubbens medlemmer med famile om å legge turen innom Team Treningssenter for et godt tilbud fra byens beste og nærmiljøets flotte treningssenter.

Våre A-lags spillere håper å treffe mange av dere supportere og Bærjanmedlemmer der i tiden fremover!