Roede aktiv kurs

Gode vaner som varer.

Synes du det er vanskelig å komme i gang med en sunnere livsstil?

Mange tror at det bare handler om motivasjon og viljestyrke. I virkeligheten er riktig metode enda viktigere for å klare å holde fokus og oppnå langsiktige resultater.

Kosthold, aktivitet og trening henger nøye sammen. Det blir en spiral av positive ringvirkninger. Spiser du bedre, orker kroppen mer. I en jungel av kostholdsråd og dietter blir man gjennom våre kurs bevisst på, og får kunnskap om, hvorfor det er viktig å følge Helsedirektoratets kostholdsråd for å oppnå god helse, og ikke minst bli klar over egne mønstre og handlinger. Det er her mange, som allerede kan mye om hva som er sunt eller ikke sunt, får aha-opplevelser. For selv om det høres enkelt, er det ikke like lett å få til sunne valg – måltid etter måltid – når tiden er knapp og gamle uvaner melder seg.

ROEDE App – viktig verktøy sammen med oppfølging av kursleder!

  • Forslag til ukentlige måltidsplaner i Roede-appen.
  • Tilgang til over 900 deilige, fristende og lettlagede sunne oppskrifter med ingredienser du enkelt får tak i.
  • Unik matvaredatabase over alle de vanligste produktene. Det gjør det enkelt og raskt for deg å registrere hva du spiser.
  • Registrering av aktivitet og trening slik at du lett får oversikt over energiinntak og energiforbruk.

 

Team Treningssenter har en sertifisert Roede kursleder. Hun har både Aktivkurs (kombinert kosthold og trening) og individuell oppfølging etter avtale. Ta kontakt for mer informasjon og gratis prøvetime!

Les mer om Anette, eller meld deg på et av hennes kurs her.