Spinning for alle!

HEI ALLE TRENINGSGLADE PÅ TEAM TRENINGSSENTER!

Jeg har spinning time på tirsdag, torsdag fra kl. 18. 00, og fredag morgen kl. 09.00.

Selv om jeg har tidligere vært toppidrettsutøver, legger jeg opp timer som «ALLE» kan gjennomføre uansett nivå. Spinning er en treningsform hvor hver enkelt kan tilpasse sin belastning ut ifra sin fysiske form.  Det gjelder alle typer av intervall – kombinasjoner.

Jeg er opptatt av å fremme en god livs-stil, med ett godt miljø som bidrar til trivsel.  

Uansett hvilken form du har, er du hjertelig velkommen.

Spinning er en flott treningsform for deg som ønsker å komme i bedre form. Den gir også en god investering for helsen, og er skånsom for kroppens ledd. Det gir også mulighet å øke kondisjonen med en høyere fettforbrenning. Styrker samtidig store muskelgrupper som rumpe, lår og legg.

Mine timer gir deg en god økt på kondisjon hvor hjerte og lunger jobber effektivt. Dette er selvsagt i samsvar med de forskjellige intervallene som kjøres.

Strukturen er viktig fordi det gir gode resultater på sikt.

Jeg indikerer også viktigheten av riktig sittestilling samt teknikk på sykkeltråkket (kadens-tråkkfrekvens)

Mine timer vil gi deg bedre kondisjon og styrke, med en større arbeidsøkonomi.

ALLE UANSETT FORM ER VELKOMMEN TIL MINE TIMER,

Hilsen: Bjørg Eva Jensen