Roede Aktiv Kurs på Team – tilbud til alle våre medlemmer.

Siden 1974 har kvinner og menn fått hjelp til en sunnere livsstil med Roede-metoden. Det er viktigere enn noen gang å bidra for å bedre vår generelle folkehelse. Dette gjør Grete Roede først og fremst ved hjelp av et sunt kosthold etter de offentlige kostholdsrådene, men også med et stort fokus på fysisk aktivitet.

Roede-metoden består av fire pilarer som alle er like viktige. Matglede, Aktivitet, Motivasjon og mestring og Lettere Sammen. Det skal være glede i maten du tilbereder og spiser, all bevegelse er av det gode for vår mentale og fysiske helse, mestring, motivasjon og økt bevissthet får deg fremover. Å gjøre all jobben alene er vanskelig, så derfor gjør vi det sammen. Disse fire pilarer danner grunnlaget for våre populære Roede-kurs som finnes i hele Norge. På kurs hos oss får du personlig oppfølging slik at du kan gjøre endringer i livsstilen som passer for deg – du får nye vaner du kan LEVE med. Kurslederen er der for å støtte deg, har selv gått Roede-kurs og vet akkurat hva som skal til for at du også kommer i mål!

Endringsarbeid er utfordrende, dette vet vi! Derfor er vi der for å støtte deg, veilede deg, og jobbe med å gi deg verktøyet til å komme deg helt i mål.

Roede-metoden har fokus på innlæring av nye sunne vaner du kan leve godt med. Det handler ikke om en kortvarig kur hvor raske resultater kommer som et resultat av at man unngår å spise, unngår å spise variert eller erstatter mat med piller og pulver. Mat skal skape glede både i sinn og kropp og det samme gjelder for aktivitet og trening.

Hva er egentlig et Roede-kurs?
Vi har 8 ukentlige møter med 1-1,5t varighet
Roede Aktiv inkluderer også trening med ca.50min. varighet (1,5t til sammen).
Pris Aktiv: Kr. 2.950,-
Du trenger ikke å være medlem på Team for å være med på et Aktivkurs.

Vi vet at Eirin Heiland er klar og gleder seg til å møte deg!

Har du spørsmål angående kurs: Ta kontakt med kursleder

Eirin Heiland på tlf. 975 79 585

eirin.heiland@greteroede.no

Meld deg på kurs her