Om oss

Team Treningssenter AS ble etablert i 2006. Vi er medlem av antidoping Norge som betyr at vi er et «rent» senter. Vi fokuserer på å være et senter for alle med et fokus på sunn helse. Vi ønsker å tilby våre medlemmer et treningstilbud som gir ekte treningsglede. Vi er lokalisert på Ranvik i Sandefjord med nær tilknytning til fine turområder, sentrum og skole.

Kompetanse

Hos oss har vi et høyt fokus på kompetanse der alle våre instruktører gjennomfører kurs før de er kvalifisert, samt Personlige Trenere med høy utdannelse. Vi har moderne apparater, et godt inneklima og et enda bedre treningsmiljø blant våre medlemmer.
Team Treningssenter tilrettelegger gruppetimer for bedrifter, individuelle programmer til våre medlemmer og kan også være behjelpelige med å sette opp kostholds- og treningsplaner. Vårt primære mål er å gi deg som medlem en sunnere hverdag, finne treningsgleden og motivere deg til å prestere bedre. Vi ønsker deg velkommen til ekte treningsglede!

Frivektsområde

Stort frivektsområde og apparatpark med moderne apparater fra bl.a. Technogym, Eleiko, Rogue og Concept2. Fokuser på styrke, mobilitet og teknikk med riktig utstyr. For å få en bedre teknikk, ta kontakt med en av våre PT’er.

Her har jeg alt jeg trenger og litt til, nå som jeg jobber knallhardt for å komme tilbake på håndballbanen etter korsbåndskaden.

Amanda Kurtovic, Håndballspiller

Kondisjonsapparater

Moderne kondisjonsapparater fra Technogym, BodyBike, Assult Fitness og Concept2. Vi har en rekke tredemøller både med- og uten TV, elipsemaskiner, stakemaskin og sykler. Å trene kondisjon vil gjøre deg mer uthvilt og få mer overskudd i hverdagen.

Gruppetimer

Vi tilbyr Les Mills sine programmer som Bodypump, Bodystep, Bodyattack, Bodybalance samt Corebar, Basis Ball, Tabata, Hiit, Zumba, Yoga og egenproduserte programmer. Alle våre instruktører er kvalifiserte og programmene passer for alle. Se alle timer i vår timeplan.

Seniortrim

Seniortrim passer for godt voksne som trenger bedre mobilitet, styrke og balanse. Fokus på kjernemuskulatur og forebygging av plager. Seniortrim har en egen månedspris og gjennomføres av vår fysioterapeut og PT.

Spinning

Vår moderne spinning sal består av 40+ Bodybike spinning sykler, både med og uten watt-måling. Vi har timer for alle med alt fra egne nybegynnertimer til langkjøringer.