MYE YOGA!

Vil du trene YOGA?

Hos oss har du mange muligheter. Du kan trene både Klassisk Yoga, Ashtanga Yoga, Yoga Flow, Yoga for menn og Bodybalance. tilsammen 9 timer i uken til en fantastisk god pris.
Her er litt info om klassisk yoga, ashtanga yoga og yoga flow:
-Ashtanga yoga er en fast serie stillinger som som følger hverandre. En krevende fysisk yogaform hvor vi kombinerer pust og bevegelse, og den kan gi en form for meditasjon i bevegelse. -Klassisk yoga gjør vi klassiske yoga stillinger som flyter i hverandre, kombinerer også her pust og bevegelse, noe variasjon fra gang til gang.
Begge yogaformene gir styrke, fleksibilitet, styrket kjernemuskulatur, avspenning, har god effekt på nervesystemet i form av at det parasympatiske nervesystemet som gir ro og hvile slår inn, noe av det viktigste som gjør yoga til mer enn trening og noe som i utgangspunktet er vanskelig å beskrive er effekten yoga har på sinnet, det mentale. Yoga er en livsfilosofi og første steg begynner med en del etiske retningslinjer, men målet er å stilne tankevirksomheten og forstå hvordan sinnet vårt fungerer for å finne tilbake til en kjerne inni oss selv hvor det er ro. Mye å si om det  men yoga gir altså en bevissthet både kroppslig og mentalt som igjen kan gi deg mer trygghet og selvtillit.
-BODYBALANCE™ er en time kombinert av Yoga, Pilates og Thai Chi. Timen reduserer stressnivået og gjør deg konsentrert og rolig. Ved hjelp av en serie av nøye utvalgte bevegelseskombinasjoner trener du styrke, balanse og bevegelighet til vakker og tilpasset musikk. Blandingen av teknikker og bevegelser gir deg både en fysisk treningsøkt og indre balanse og harmoni.
Velkommen til et senter med mange muligheter!