GRUPPETRENING!

Derfor er gruppetrening så effektiv som treningsformen!
Visste du at det å trene i gruppetimer øker sjansene dine for å skape gode treningsvaner og resultater?
Høsten er høysesong for å komme i gang med trening på et treningsstudio, fra september starter vi med flere timer på timeplanen med både nye og kjente gruppetime-konsepter.
Blir en rutine!
I flere tiår har gruppetrening vært et populært tilbud her til lands og timene byr på et variert utvalg av treningsøkter.
Det er ikke uten grunn at gruppetrening aldri går av moten og det er særlig to fordeler med denne treningsformen.
Forskning viser faktisk at personer som trener i en gruppe er de som trener mest regelmessig, og det er nettopp kontinuitet som er stikkordet for å oppnå resultater.
Flere studier har vist at det å trene sammen med andre bidrar til at man yter mer, presterer bedre, og rett og slett får mer ut av treningen.
Trygt og sosialt!
En gruppetime ledes av en treningsinstruktør som skal motivere deg og guide deg gjennom økten på best mulig måte. Denne personen veileder deg trygt gjennom timen og er der for at nettopp du skal lykkes.
I tillegg vil det å trene sammen med andre gi deg økt motivasjon og det sosiale aspektet ved gruppetrening er helt klart en viktig faktor.
Økt trivsel og å være en del av et sosialt fellesskap vil ikke bare få deg til å prestere bedre, men for mange bidrar dette til at man har lyst til å komme tilbake igjen, uke etter uke.
Blir en rutine!
Kanskje blir du kjent med nye mennesker og knytter nye vennskap, og du kan avtale med andre at man kommer på samme time igjen neste uke.
Dette øker sjansene dine for å lage gode treningsrutiner der du trener på faste tidspunkt uke etter uke.
Å trene gruppetimer kan også være en fin aktivitet å gjøre sammen med noen du kjenner fra før av. Når du allerede har en avtale med en annen, er det vanskeligere å avlyse økten samtidig som dere kan heie og pushe hverandre.
Opplegget er klart!
Uavhengig om du er nybegynner eller erfaren, har ønske om å gå ned i vekt, drømmer om å få bedre kondisjon eller bare vil bevege på kroppen, så finnes det et gruppetreningstilbud for alle typer mennesker.
Den beste treningen er den du trives med og som du derfor kan opprettholde over tid.
Mange opplever også at det rett og slett blir enklere å komme seg til treningssenteret ved å melde seg på gruppetimer. Da har du et konkret tidspunkt å forholde deg til og du trenger ikke å planlegge eller lure på hva du skal gjøre.
Her får du enkelt og greit beskjed om hva du skal gjøre og du vet på forhånd hvor lenge økten vil vare.
Motivasjonsboost i mørketiden!
Ulike typer gruppetimer er også et godt verktøy hvis du merker at motivasjonen er dalende eller du bare ønsker litt variasjon i treningshverdagen din.
Kanskje det er på tide å prøve noe helt nytt? Meld deg på en yogatime, slå deg løs på zumba, få opp pulsen med tabata-intervaller eller prøv deg på en sirkeløkt med ulike styrke- og kondisjonsøvelser.
Sjekk ut gruppetreningstilbudet hos oss, så er det bare å møte opp!
Velkommen skal du være!

🥰