Våre aktiviteter

Les og se video av aktiviteter vi holder

MRR

Trening rettet direkte mot mage, hofte og rygg muskulatur.Fokus er på disse områdene og vil bidra direkte til oppstramming. Timen anbefales i kombinasjon med andre timer for god treningseffekt. Timen passer for både menn og kvinner i alle aldre.Du trenger ikke noe utstyr på timen, men husk håndkle og drikkeflaske, innesko og ellers vanlig treningstøy.

MRR

Frivektsområde

Stort frivektsområde og apparatpark med moderne apparater fra bl.a. Technogym, og Eleiko. Fokuser på styrke, mobilitet og teknikk med riktig utstyr. For å få en bedre teknikk, ta kontakt med en av våre PT’er.

frivektsområde

Kondisjonsapparater

Moderne kondisjonsapparater fra Technogym og BodyBike. Vi har en rekke tredemøller både med- og uten TV, elipsemaskiner, og sykler. Å trene kondisjon vil gjøre deg mer uthvilt og få mer overskudd i hverdagen.

kondisjonsapparater

Gruppetimer

Vi tilbyr alle Les Mills sine programmer, Corebar og egenproduserte programmer. Alle våre instruktører er kvalifiserte og programmene passer for alle.

gruppetimer

Seniortrim

Seniortrim passer for godt voksne som trenger bedre mobilitet og balanse. Fokus på kjernemuskulatur og forebygging av plager. Seniortrim har en egen månedspris og gjennomføres av vår PT.

Seniortrim

Spinning

Vår moderne spinning sal består av 40+ Bodybike spinning sykler, både med og uten watt-måling. Det blir brukt Les Mills RPM sykkelprogram og egenproduserte programmer. Vi har timer for alle med alt fra egne nybegynnertimer til langkjøringer.

spinning

Body Attack

Programmet med størst intensitet. Det er hopp, spark og løping. Man får forbedret kondisjon og en sterkere kropp.

Body Pump

Verdens mest populære gruppetrening. Det er også den raskeste måten å komme i form på. Vi trener med vekter fra 2 til 32 kilo og musikk som er mikset spesielt til øvelsene. Gjennom 60 minutter tar programmet for seg de største muskelgruppene. Passer for alle uansett form og øker treningsgleden ved å løfte vekter.

Body Step

Dette er den raskeste måten å trene rompe og lår på. Med enkle øvelser som er lette å følge trener du til musikk som er skapt for å få deg til å yte mer. Du kontrollerer selv hvor hardt du vil jobbe ved å tilpasse høyden på steppen. Et atletisk program som passer for alle.

Body Balance

Bygger på yoga, pilates og Tai Chi. Et program for hele kroppen som gjør deg sterkere og mer smidig. Dette løser opp stive muskler og er en fin avkobling etter en stresset dag.

Body Combat

Bygger på selvforsvar disipliner som karate, Tai Chi, kickboksing og Tae Kwondo. En time med hard trening, slag og spark. Passer for alle uansett alder og treningsnivå.

Tone

Gå inn i en LES MILLS TONE®-klasse, og du vil krysse av en komplett trening. Den utfordrende blandingen av utfall , knebøy, funksjonell trening og øvelser med vekter/strikk/vil hjelpe deg å forbrenne kalorier og ta treningen til neste nivå. LES MILLS TONE® passer for alle.

CoreBar

Corebar er det hotteste treningsutstyret på markedet og her kan du løfte fettforbrenning og styrking av mage og rygg til et nytt nivå! Vi inkluderer corebar både i stående og liggende øvelser, jobber med kondisjon, styrke og balansetrening for hele kroppen. Her jobber vi med absolutt alle magemusklene en helt ny og morsom måte. I corebar trening får du full pakke så her er det ikke en eneste muskel i kroppen som ikke får kjørt seg.

RPM

Kjent som ”The rock concert on wheels”. Det er høy intensitet og musikken er mikset spesielt for de forskjellige sporene. Kaloriene forbrenner nesten fortere enn du spinner.

Sh`bam

SH’BAM™ bygger på enkle kule moves til musikk fra hitlistene til remixede gamle favoritter – Den perfekte måten og komme i form på samtidig som du lar din indre stjerne lyse. Treningsbedriften Les Mills, kjent for de populære klassene BODYPUMP™ og BODYBALANCE™, har nå utviklet en ny og spennende klasse – SH’BAM™

Catslide

En effektiv, funksjonell og intensiv styrketrening som utfordrer hele kroppen. Her må du jobbe med kjernemuskulatur, de dype rygg- og magemusklene.

GRIT™ STRENGTH – Maksimerer styrken

GRIT™ STRENGTH er designet for å bygge opp muskelstyrken. Her bruker du skivestang, vektplater og step for å øke treningseffekten. Musikk og øvelser som gir deg kraftfull trening og som forbedrer oksygenopptak, styrke og utholdenhet. Du vil prestere raskere og på et høyere nivå med GRIT™ STRENGTH.

GRIT™ PLYO – Maksimerer spensten

GRIT™ PLYO er oppbygd med øvelser som øker og forbedrer spensten. Du bruker en step og noen ganger en vektplate for å øke intensiteten, øke beinstyrken og treningseffekten. Fengende musikk får deg til å ta din trening til et nytt nivå. Bli sterkere, raskere og spenstigere med GRIT™ PLYO.

GRIT CARDDIO

– Les Mills siste gruppetreningskonsept basert på 30 min HIIT (High Intensity Interval Training). Nok en tøff og effektiv kondisjonstime i verdensklasse. Som navnet avslører er fokuset på timen kondisjonstrening. HIIT formatet tiltrekker seg ikke bare flere yngre medlemmer, men også flere menn. 30-minuttersformatet lokker trolig også til seg de som sliter med å finne tid til å trene.