«5 Kjappe» med Ragni!

1. Hvem er du, og hva driver du med til daglig?Ragni, 29 år. Utradisjonelt nok har jeg funnet meg en greker, boende i Athen, og jeg reiser derfor dit så ofte det lar seg gjøre. Jeg er lege og spesialiserer meg innen radiologi ved sykehuset i Vestfold. Tidligere lidenskap har vært dans og i bagasjen har jeg 10 år med konkurransedans og 3 års danselinje ved Thor Heyerdahl VGS.

2. Hva er din rolle på Team?Instruktør i Body Attack og Zumba – mine to favorittimer, som begge kan minne meg litt om konkurransedansen og det gir meg mye glede.

3. Hvorfor er trening viktig for deg?a) Mental helse – å holde en treningsrutine i hverdagen gir meg bedre selvfølelse og bedre humør. b) Sosialt – i en travel hverdag er det fantastisk å kunne kombinere det sosiale samværet med trening! c) Fysisk helse – både for en sunn kropp som jeg ønsker skal være velfungerende til jeg fyller et tresifret tall, og for å utfordre fysikken innimellom. Det er viktig å være ambisiøs!

4. Fortell en fun fact om deg selv.Jeg spiser gjerne 2L iskrem uten problem og har vel enda ikke skjønt at det ikke er normalt…

5. Hvorfor vil du anbefale Team til andre?Fordi Team har de desidert beste saltimene jeg har deltatt på!Hvorfor jeg syns de er best? Det er store, fine saler, det er scene, det er lyseffekter (lyskastere, discolys, scenelys, bemørkelse ved intervalltoppene), det er fantastisk flinke og motiverende instruktører og det er liv og stemning blant medlemmene 😀