«5 KJAPPE» med Line Kristoffersen!

 1. Hvem er du, og hva driver du med til daglig?
  Line, bor i Sandefjord og mamma til to aktive tvillingjenter på 15 år. Jobber som pedagogisk leder i barnehage, samt holder på med et masterforløp innen helsefremmede arbeid.
  Er opptatt av folkehelse, spesielt med tanke på tidlig innsats hos barn og unge.
 2. Hva er din rolle på Team?
  Jeg har siden 2016 jobbet som BodyBalance instruktør. En time jeg virkelig tror er bra for kropp og sjel, og anbefaler på det sterkeste! Går i tillegg på ulike gruppetimer, og har trent på senteret siden dørene åpnet.
 3. Hvorfor er trening viktig for deg?
  For meg er det helt avgjørende å holde meg i aktivitet for å henge med i en hektisk hverdag. Det gir overskudd, glede og energi! Trening er et fristed hvor jeg kan være bare meg, enten det er ute i naturen eller på senteret.
 4. Fortell en fun fact om deg selv?
  Jeg snakker med grønnplantene mine!
 5. Hvorfor vil du anbefale Team til andre?
  Dyktige, uhøytidelige instruktører som byr på seg selv og er engasjerte! De fleste timene er Les Mills sertifisert, noe som innebærer en kvalitetssikkerhet jeg setter stor pris på. Team har mange ulike timer, så her er noe for enhver smak! Og ikke minst kunder som gir bånn gass på timene og bidrar til et godt miljø. Team er et sted du vil trives 😊