«5 KJAPPE» med Bjørg Eva!

1.Hvem er du, og hva driver du med til daglig?
Bjørg Eva jensen.Har lang erfaring i fra toppidrett både på skøyter og sykkel. (Over 40 år) samt lang erfaring også fra skoleverket.Idrettsutdannelse fra NIH samt lærerutdannelse med 5 års høgskoleutdanning med 2 AVD/ spesialpedagogikk. Har også Topp-Trener utdannelse.Er opptatt av å formidle fysisk aktivitet mht folkehelse. Min spesial-felt er pedagogikk, og det å kunne motivere og legge opp ett nivåtilpasset opplegg er «alfa omega» Som instruktør legger jeg også vekt på kontinuitet og progresjon i treningsopplegget.Driver ellers som lærer med enkelte vikartimer og fyller hverdagen som kunstner og forfatter/skribent og selvsagt blir det også en god del trening.

2. Hva er din rolle på Team?
Jeg er en engasjert /motivert sykkelinstruktør. Ønsker å gi en grunnleggende kunnskap om sykkel, basert på hvordan de ulike treningsmetodene virker inn på kroppens fysiologi. Både når det gjelder kondisjon og styrke. Begge deler er sentrale innenfor spinning, og har innvirkning på både styrke og kondisjon.

3. Hvorfor er trening viktig for deg?
Trening har alltid vært for meg en livsstil og en god investering i helsen både fysisk og psykisk. «En dag uten trening, er en dag uten mening»

4. Mitt motto; «Gi aldri opp! Alt er mulig! Alder er bare ETT TALL»

5. Hvorfor vil du anbefale Team til andre?
På Team møter du ett godt miljø med ett bredt spekter av mange forskjellige aktiviteter.Flinke og engasjerte instruktører. Godt humør skaper god trivsel på Team Treningssenter.