«5 KJAPPE» med Arild!

1) Hvem er du?
Hei, jeg heter Arild og er nå blitt alderspensjonist. Jeg er også bestefar og bor i Sandefjord. I min yrkesaktive periode jobbet jeg i hovedsak som rådgiver i bank. Har drevet med trening i mange år bl.a. med løping, spinning og landeveissykling. Har i den senere tiden konsentrert meg om styrketrening.
2) Hva er din rolle på Team?
Jeg skal fra og med den 5. oktober starte opp timer med 60 minutter spinning hver onsdag kl. 09.00. Timen vil være intervallpreget med fin drivende popmusikk. En time som vil passe for alle. Utenom denne timen vil jeg fortsette å delta på gruppetimer og være aktiv med styrketrening.
3) Hvorfor er trening viktig for deg?
Har alltid vært opptatt av fysisk aktivitet. Trening er blitt en del av livet mitt og en livsstil som gir meg mye energi og glede. I idrettsmiljøet treffer man dessuten mange positive og aktive personer som er hyggelig å bli kjent med.
4) Fortell en fun fact om deg selv?
Jeg er opptatt av alt på to hjul og elsker å sitte på min motorsykkel å kruse inn i solnedgangen.
5) Hvorfor vil du anbefale Team til andre?
Team har et inkluderende miljø som passer for alle aldre. Her er det dyktige og inspirerende instruktører som tar deg gjennom gruppetimen med god musikk og drivende energi. Med andre ord er Team er godt sted å være, både for å komme i bedre fysisk form og samtidig få pleiet den sosiale delen ved treningen.