NYHET fra 7.Sept!

YOGA FOR MENN!

 

Gutta får sin egen Ashtanga yogaklasse til høsten! En fysisk krevende yogaform, som kan tilpasses alle nivåer. Ingen musikk, mye styrke og balanse. Tør du ta utfordringen?

 

Yoga ble opprinnelig utviklet for menn av menn. I disse dager er de fleste deltakerne på yogaklasser kvinner. Nå legger vi til rette for at gutta skal oppdage yogaens fordeler uten forstyrrende elementer!

Yoga er perfekt å kombinere med annen trening. Det gir deg som trener mest styrke og kondisjon, bevegelighet, og dermed en mer gjennomtrent kropp. Både styrke og hurtighet kan bli redusert dersom ikke bevegeligheten din er god nok. I denne yogaformen jobber vi også mye med kjernemuskulaturen. Dette gir blant annet god holdning og stabilitet, og kan forebygge slitasjeskader og ryggplager. Sterk kjernemuskulatur gjør at du kan trenge tyngre styrketrening og gjør deg bedre rustet til å gjøre fysisk aktivitet over tid, sånn som f eks løping og langrenn. Yoga er fint å kombinere med annen trening for å prestere bedre!

 

Yoga kan også gi deg mer energi og bedre søvn, det reduserer stress og kan gi mental ro. Du må ha tålmodighet – jevn yogapraksis over tid gir best resultater. Kom og prøv, det spiller ingen rolle hvilken form du er i eller hvilken alder du har. Yoga er for alle.